Danmarks sportbutik online
 
HOSER OP TIL 50% FORDELE
Børnesko | sportbutik - sportbutik online*
Gratis Levering
Forside / Betaling og porto

Betaling og porto

Betaling
Betaling kan ske med kreditkort
Ved bestilling, skal din faktureringsadresse være adressen på dit kreditkort, ellers vil vi ikke være i stand til at behandle din ordre.

Alle transaktioner er faste, SSL-kryptering system til at beskytte stedet tilbyder personlige og betalingsdata. Vi hverken sælger eller skib direkte til nogen bestilles via hjemmesiden for produktet, vi kender 18 år, vi indsamler ikke personligt identificerbare oplysninger (såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse), er det også kaldes, medmindre du giver Vi kom her frivilligt til "personlige oplysninger" dig.

International skibsfart
Order kan kræve 24 til 36 timer at behandle. Når din ordre er blevet behandlet, vil du modtage e-mails sporing fragt nummer. Alle leverancer begynder, når du modtager denne e-mail. Hvis ordren er placeret efter 15:00 CST på fredag eller i weekenden, vil tidligst sende mandag. Levering til PO Box ordrer vil ikke blive sendt til en postboks. Alle ordrer skal have et gyldigt ikke-PO Box-adresse. Der vil ikke være yderligere told / afgifter dellivery.

Hvis den returnerer det korrekte element restitution: Forsendelse og ekspeditionsomkostninger refunderes ikke. Vi inkluderer ikke fragt returnere eller bytte rigtige rækkefølge pakke, vil du være ansvarlig for forsendelse og ekspedition costs.All returnerede varer skal sendes til den leveringsadresse, sender vi dig en e-mail, hvis det ikke er den korrekte adresse, gør vi ikke ansvarlig for tab som følge af problemet.