Danmarks sportbutik online
 
HOSER OP TIL 50% FORDELE
Børnesko | sportbutik - sportbutik online*
Gratis Levering
Forside / Retur

Retur

I ultraskytte.dk Vi forstår din mode behov, så du får mere end 20 nye salg hver dag. Du behøver dog ikke tabe modet, hvis du ikke kan lide den pasform, farve og design. Vi ultraskytte.dk dig med de produkter, især nøje udvalgt den bedste rabat dig fra hele verden, og derfor kræver, at du aktiverer afkast på syv dage til levering.

Du kan sendes inden for 7 dage fra datoen for den e-mail til os
Angiv venligst ordrenummeret i emnelinjen, at hjælpe os med at håndtere dit afkast så hurtigt som muligt, og for at sikre, at de returnerede varer ubrugt, ubrugte, uvasket, ubeskadiget og salgbar stand.
Venligst arbejde sammen for at holde retur poster i original emballage, herunder den oprindelige ultraskytte.dk etiketten, skotøjsæske, støvpose.
Sørg for, at alle de returnerede varer sikkert og sikkert er pakket for at forhindre skader under transport eller skade.
Når dit afkast er blevet godkendt, kan du se linket til vores mailing returforsendelsesetiketten er obligatorisk for hver tilbagevenden pakke bør indsættes.
For alle afkast fra driften, så sørg for at dine varer nå os inden for 10 dage fra lageret til at forbedre afkastet ønskede dato.

Hvordan kan du gå tilbage?
Du kan returnere varen på følgende måder:

Reverse afhentning fra din leveringsadresse: Vi reverse rebound plante er i øjeblikket kun i nogle områder, som hører til vores service-netværk levering partnere.

Vi vender tilbage fra skibet til cellen: Hvis din PIN-kode er ikke ved vores partner kurerservice, bliver du nødt til selv skib produkt (er) tilbage til os, for at nå vores bedring enhed inden 10 dage. For alle indtægter ved transaktionen, vil du blive refunderet Rs. 100 par til rådighed for fremtiden købe din shipping cost ANE kupon på vores hjemmeside. Det samme skal kontrolleres af dit afkast og kvalitetskontrol modtaget af vores lager.